Kan du hjælpe

Tegning af Kista Abelsen

Foto af pressefotograf Alex Tran

Det eneste jeg har brug for hjælp til, er udmugning.

 

Det skyldes til dels, at hestene mange gange ikke er klar til at have med flere forskellige mennesker at gøre - det er stressende nok i forvejen, at vænne sig til mange almindelige ting og slippe gamle oplevelser og fordi jeg har gjort mig de erfaringer at de fleste mennesker enten bliver hunderæd bare hesten vipper med ørene eller har en alt andet end blid og forstående adfærd overfor hestene.

 

Her har de lov til selv at være medbestemmende og lov til at sige fra.

 

Og jeg har lovet hver enkelt at passe på dem og, at de ikke længere skal opleve grimme ting og det løfte holder jeg. Og så må man mene om det hvad man vil.

 

Flere har sagt at de heste, der finder min vej er særligt sensitive og derfor er de for de fleste mennesker ikke "nemme" at have med at gøre - hvilket jo også er derfor de finder vej hertil - men fordi jeg kan føle dem og tale med dem, ser dem som de er og elsker dem for det - er de for mig utroligt nemme at have med at gøre.

 

Hvor andre ser dem som frække, uopdragede, mandagsheste, umulige, ubehagelige, dumme - ser jeg dem som højt intellegente, levende, bevidste, humoristiske, psykisk stærke og med følelserne fuldstændigt intakte - de tør at føle en hel masse og de har en mening.

 

Vil du der imod gerne støtte hestene med foder, hø, wrap, halm eller smed - så se hvordan på fanen: "sponsorer" og på forhånd og af hjertet tusind tak <3 <3 <3